Bruiloft

Uw mooiste dag is bijna aangebroken. Deze dag moet natuurlijk prachtig worden vastgelegd. Of het nou een 1 daagse of meerdaagse bruiloft is, YvK zorgt dat jullie trouwdag wordt vastgelegd op een professionele wijze. Met professionele apparatuur in combinatie met een drone, kan er op een creatieve wijze gefotografeerd worden. De stijl waar ik in fotografeer is het beste te omschrijven als nostalgisch zwart/wit, Fris met een creatieve blik.

Bruidsalbum

De trouwdag mag natuurlijk nooit vergeten worden, door een bruidsalbum word deze prachtige dag weer tastbaar, met een blijvende herinnering. Door een samenwerking met een printshop uit Portugal, krijgt u de mooiste kwalitatieve bruidsalbum met een enorme keuze in mogelijkheden. Zelfs een glazen voorzijden is een mogelijkheid. Ook is er een keuze voor “Parent copies, dit is een koppie van uw trouwalbum in het voor de ouders. Tijdens een van de gesprekken zullen al deze mogelijkheden worden besproken en gezocht naar wat het beste bij uw wensen past.

Werkwijzen

Na het eerste contact gaan we een afspraak maken om elkaar beter te leren kennen. Ook uw wensen, planning, verwachtingen en mogelijkheden worden tijdens een van de gesprekken behandend zodoende krijg ik een mooi beeld van de speciaalste aanstaande dag en weten wij precies wat we mogen verwachten van elkaar. Binnen een week voorafgaande aan de bruiloft neem ik nog contact met u op om zo een laatste check te maken op veranderingen of dergelijken. Na de bruiloft ga ik de foto’s uitsorteren om daarna deze te bewerken. hierop afgaande krijgt u de foto’s digitaal van mij geleverd. Indien u kiest voor een bruidsalbum is het zal u een selectie mogen maken van de foto’s die hierin mogen komen en ga ik aan de slag met het design na controle en goedkeuring door u word het album gedrukt op hoog kwaliteit producten.

"Het maken van kostbare herinneringen voor het leven."

Pakketten

Ijzer

6 uur fotografie

minimaal 150 foto’s.

Hoogwaardige bewerking

 

USB Box Classic

Bruidsalbum

20x30cm Classic Clean

Aardewerk

8 uur fotografie

minimaal 200 foto’s.

Hoogwaardige bewerking

 

 

USB Box Classic

Bruidsalbum

20x30cm Classic debos.

Linnen

12 uur fotografie

minimaal 250 foto’s.

Hoogwaardige bewerking

 

 

USB Box Classic

Bruidsalbum

20x30cm Classic Fotokaft

Info@yorivkesteren.nl

+31 (0)6 21415379